Om mig

Godkendelser og certificeringer:

  • Autoriseret psykolog
  • Specialist og supervisor i klinisk børnepsykologi
  • Certificeret Theraplay-behandler (psykolog), -supervisor og -underviser
  • Certificeret EMDR-terapeut

Mine arbejdsområder
Jeg arbejder med børn og unge, der har det vanskeligt. I samarbejde med jer forældre understøtter jeg en positiv udvikling.

Desuden har jeg individuelle terapiforløb med unge og voksne, der har det svært. Herudover underviser jeg og superviser fagfolk i hele landet.

Om min faglige dedikation
Min dedikation i arbejdet som psykolog retter sig mod de nære relationer og alle de kompleksiteter, der kan opstå, når den tidlige start på livet af uransagelige årsager har haft sine udfordringer.

Det vilkår har det desværre med at spænde ben for, at de grundæggende byggesten i vores personlighed bliver lagt tilstrækkeligt solidt til, at vi kan stå sikkert nok på vores egne ben gennem de udfordringer, livet nu engang byder os. Særligt kan det give bøvl i de følelsesmæssige bånd til vores nærmeste og i vores sociale relationer. Det er rigtig ærgerligt, for det forhindrer os i at udfolde det, vi som menneskeart er drevet af, nemlig at føle os forbundne og samhørige med dem, der betyder noget for os.

Men også selv om vi har fået lagt et godt fundament og været i gode hænder gennem vores barne- og ungdomsliv, kan vi blive ramt af lynet. Sådanne traumatiske begivenheder ryster vores fundament, ligesom de grundlæggende byggesten også kan komme til at vakle af alle mulige andre årsager.

Mine psykologfaglige spidskompetencer er netop at understøtte et godt fundament. Til tider sågar at opbygge fundamentet fra begyndelsen eller at reetablere det; men det kan også være, at det bare har brug for at blive stivet lidt af, eller at byggeriet ikke rigtig går efter planen på de øvrige etager.

Hvis det er børn, vi taler om, har jeg brug for jeres hjælp som forældre. Jeg samarbejder altid tæt med jer om at udfolde potentialet i jeres barn ud fra de forudsætninger, der nu engang er givet. Derfor bliver I også inviteret i arbejdstøjet, når I kommer hos mig, da det jo netop er måden, I ”danser” med jeres barn på, som jeg kan bidrage til at forfine og nuancere på en sådan måde, at jeres barns personlighedsudvikling får bedre udfoldelsesmuligheder.